Dobývajte chorvátske more...
info@chorvatskojachty.com +421 911 861 125
 
 

Jachting v Chorvátsku

 

Spoznávanie Chorvátska z krištáľovo čistej morskej hladiny je nezabudnuteľný zážitok pre každého moreplavca. Krajina 1244 ostrovov a útesov roztrúsených po tejto nádhernej krajine Vám ponúka jedinečné možnosti plavby, kde na každom mieste budete cítiť srdečné pohostenie domácich obyvateľov. Všetky chorvátske ostrovy sa tiahnú pozdĺž 5835 km dlhého pobrežia, kde pri plavbe na mori môžete spoznať zákutia a taje všetkých z nich. Chorvátsko tak ponúka obrovskú výzvu pre nejedného nadšenca do jácht a plachetníc.

V chorvátsku je viac ako 50 marín, v ktorých môžete zakotviť Vašu loď a preskúmať prírodné rezervácie, veľké mestá, mestečka, či malé ostrovné zátoky. Po výstupe z Vašej lode na pevnú zem, sa Vám dostane všetko potrebné pre ešte väčšie potešenie z plavenia po chorvátskom mori v podobe údržby lode až po gastronomické zážitky v reštauráciách na chorvátskom pobreží. Spoznajte najznámejšie chorvátske ostrovy Krk, Rab, Pag, Brač, Korčula, Hvar, či mestá Split, Zadar, Rijeka, Pula, ktoré Vám ponúkajú počas príjemnej plavby svoje pamiatky a miesta na odpočinok.

Jadranské more v chorvátsku patrí k tým najčistejším a okamžite si Vás upúta svojou priezračnosťou. Na niektorých miestach je jadranské more priezračné až do hĺbky 56 metrov, jeho hĺbka sa ťahá od severu, kde je more hlboké 50 metrov až po ostrov Jakuba, kde klesá do hĺbky neuveriteľných 1 300 metrov. Teploty mora sa v letných mesiacoch pohybujú od 22 do 27 °C.

Spoznajte taje Chorvátska a jadranského mora z paluby lode. Chorvátsko ponúka jedinečné možnosti, ktoré na Vás s radosťou čakajú. Pustite sa do ich spoznávania.

"Veľmi by sme sa chceli poďakovať za profesionálny prístup a ochotu pomôcť pri našich špeciálnych požiadavkách a celkovému zabezpečeniu pohodlia počas našej dovolenky na plachetnici. Všetko bolo riadne pripravene, čo nám dovolenku spríjemnilo. Určite Vaše služby ešte využijeme. Ešte raz veľká vďaka."

- Rodina Zvrškovcová